TOP AANBIEDING MASQUE MODELANT Maria Galland van €96,50 voor €55,-

SOIN MASQUE MODELANT, de miljoenen keren beproefde behandelingsklassieker van MARIA GALLAND, is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker in drie varianten: als intensieve hydratatie, als effectieve anti-aging verzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere huid.
Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftingeffect, maar behandelt ook de verschillende problemen van elke afzonderlijke huidzone.
 
De gereinigde huid wordt allereerst voorbereid op de modelage met een concentraat, voordat lokaal "probleemoplossers" worden aangebracht, die zijn afgestemd op de individuele behoeften.
Het thermische effect van het masker dat daarna wordt aangebracht, zorgt ervoor dat de werkstoffen optimaal kunnen worden ingesluisd en dat de resultaten buitengewoon zijn: de huid wordt verstevigd en krachtig.
De teint straalt en ziet er jaren jonger uit.
 
Onze stagiaires Shirley en Grace hebben begin november een week training gehad bij het opleidingcentrum van Maria Galland in Bilthoven en allebei hun diploma weten te behalen.
Inmiddels hebben ze veel geoefend en willen ze graag deze geweldige gezichtbehandeling door u laten ervaren!
Dit is mogelijk op:
Donderdag van 9.30-18.30 uur of vrijdag 9.30-14.30 uur Deze unieke gezichtsbehandeling van Maria Galland duurt 1,5 uur en is ook als duo behandeling te reserveren.
Nu van €96,50 voor maar €55,-
 
Sint en Kerstcadeautjes.......
Bent u nog op zoek naar een leuk cadeau?
Wij hebben cadeaubonnen vanaf €7,50
Luxe cadeauboxen van Maria Galland en Neoderma Heel veel gave kleuren nagellak van Caption Of make-up van Maria Galland
 
Wij pakken uw cadeautjes uiteraard mooi voor u in!!
 
Ook dit jaar gaan we u weer verwennen met een Kerstcadeau van Maria Galland!!
Maakt u voor dit jaar nog een afspraak voor een behandeling naar keuze, dan krijgt u deze heerlijke verwennerij t.w.v. €36,60 cadeau.
 
Bel snel voor een afspraak want VOL = VOL