Nieuws

06-10-2022

Pure Arctic Oil Lemon Premium 6 mnd. abonnement

€ 74,- eerste maand - daarna €41,90 per maand (losse verkoop a €49,-)

Pure omega-3-olie van 100% Arctische wilde vis met koudgeperste, hoogwaardige organische olijfolie en vitamine D3, met toegevoegde verse citroensmaak

Bij aankoop van Pure Arctic Oil Premium krijgt u ook 25% korting op alle andere losse producten* (geen abonnementen) – elke maand!

De resultaten tonen aan dat bijna iedereen die gedurende 120 dagen de Pure Arctic Oil heeft gebruikt een sterk verbeterde vetzuur evenwicht bereikt. Pure Arctic Oil bevat pure omega-3 olie uit kabeljauw gevist uit de voedzame, arctische wateren voor de Noorse kust.

Bevat geen toegevoegde visolie of synthetische additieven;

Een evenwichtige olie voor een optimale verhouding tussen de hoeveelheid omega-6 en omega-3;

Goed voor het cardiovasculaire systeem, hersenen, gezichtsvermogen, immuunsysteem en spieren;

Draagt bij aan een normale bloeddruk en normale cholesterol, calcium en triglyceriden in het bloed;

De visolie is MSC en CoC gecertificeerd en is afkomstig uit het Noors duurzame visserij-industrie;

Toegevoegd polyfenolen uit een koudgeperste, kwalitatief hoogwaardige olijfolie, vitamine D3 en een frisse citroensmaak;

100% natuurlijk.

We raden een dubbele dosering aan tijdens de eerste maand – u ontvangt daarom gedurende de eerste maand 2 flessen Pure Arctic Oil. Vanaf de tweede maand ontvangt u uw maandelijkse automatische bestelling van 1 fles voor slechts 37 EUR+ 4,90 EUR verzendkosten per maand. We nemen sturen ook een maatbekertje mee bij uw eerste bestelling om de juiste aanbevolen dosering te garanderen (PS! Het maatbekertje is niet vaatwasmachinebestendig).

Wist u dat als 3 van uw vrienden of familieleden hetzelfde product als u bestellen, u uw product GRATIS ontvangt! U betaalt alleen verzendkosten.

*met uitzondering van Pure Arctic Oil Premium en Pure Vegan Oil Premium

BELANGRIJK: Dit is een 6 maanden bindend abonnement. Vanaf maand 2 ontvangt u 1 fles van onze Pure Arctic Oil voor slechts 37+ 4,90 EUR verzendkosten  per maand. Als het abonnement niet vóór maand 6 wordt beëindigd, gaat het door als maandelijkse automatische bestelling.

06-10-2022

Marine Collagen Premium+ 6 mnd. abonnement

€ 54,- per maand (losse verkoop a €72,-)

Een hoogwaardig, gehydrolyseerd marien collageen product van topkwaliteit met een unieke formule en een frisse citroensmaak, afkomstig van traceerbare en duurzame wilde vis uit de Noordelijke IJszee

Marine Collagen Premium+ bevat een unieke mix van ingrediënten die de aanmaak van collageen een boost geven en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Het helpt ook bij het verminderen van vermoeidheid en uitputting en bij het behoud van een gezond immuunsysteem.

Kan de elasticiteit van de huid verbeteren, de nagels sterker maken en de haargroei bevorderen.

Het wordt 1,5 keer efficiënter in het lichaam opgenomen dan andere typen collageen.

Hogere gehaltes vitamine C om de aanmaak van collageen te optimaliseren.

MSC-gecertificeerd en geproduceerd in Noorwegen.

Gemakkelijk oplosbaar in zowel warme als koude drank.

100% natuurlijk.

Wist u dit? Eqology zet zich in om ecovriendelijk te werken en daarom staat duurzaamheid centraal bij alles wat we doen. De maatlepels voor Marine Collagen Premium+ zijn gemaakt van suikerriet en zijn 100% biologisch afbreekbaar.

Aanbevolen dagelijkse dosering is 2 lepels (6 gram/10 ml) van de Marine Collagen Premium+.

LET OP: Dit is een bindend abonnement van 6 maanden. Daarbij ontvangt u in de eerste maand 1x Marine Collagen Premium+. Vanaf de tweede maand ontvangt u 1x Marine Collagen Premium+ voor slechts 54 EUR. Als het abonnement niet is beëindigd vóór de zesde maand, gaat het door als een maandelijkse automatische bestelling.