De SENSATIE voor uw SCHOONHEID - NIEUW 22N & 22J

EEN JEUGDIGE UITSTRALING DANKZIJ EEN VERBETERDE CELACTIVITEIT Een mooie huid begint met de vitaliteit van de huidcellen. Met miljarden vormen zij met fijn op elkaar afgestemde functies het cel-management van de huid. Maar als dit samenspel uit evenwicht raakt, dan gaat de celvernieuwing achteruit en veroudert de huid voortijdig.
 
Met twee innovatieve producten stimuleert Maria Galland het cel-management en ondersteund zo de herstelkracht van uw huid voor een natuurlijke, stralende teint.

Perfecte partner. Voor dag en nacht.
De ideaal op elkaar afgestemde werkstoffen van de producten gaan als een stimulerend cel-managementsysteem efficiënt de door negatieve milieu-invloeden en stress veroorzaakte overlast tegen. Het cel-management kan zich in de nacht optimaal herstellen en is overdag perfect beschermd.

Het exclusieve cel-managementsysteem, dat bestaat uit een cell-boosting serum en een celbeschermende primer, geeft de huid met zijn werkstoffencombinatie haar stevigheid, spankracht en gladheid terug en houdt haar jeugdige uitstraling in stand.

22N SÉRUM RÉNOVATEUR CELLULAIRE ondersteunt het cel-management van een natuurlijke, mooie huid: speciale anti-ageing werkstoffen zoals een 2-voudig stimulerend vitamine C, extracten van de Callicarpa japonica en een squalaan-hyaluronzuur-complex, neutraliseren vrije radicalen, stimuleren de collageenproductie, minimaliseren rimpels en maken de huid gladder a 79,- euro

22J PRIMER PROTECTION CELLULAIRE met SPF 20 biedt als een lichte primer, een innovatieve, veelzijdige bescherming tegen UV-stralen, milieu-invloeden en daarmee tegen voortijdige huidveroudering. Vitamine C en anti-ageing peptiden zorgen in deze innovatieve formule voor een globale anti-ageing preventie: de huid ziet er steviger, strakker en gladder uit. Als primer herstelt het onregelmatigheden en zorgt het zo voor de perfecte basis voor een onberispelijke make-up a 55,- euro